Home / Stiri / Video cu impact emotional – O femeie şi-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul unui bărbat deghizat în Moş Nicolae

Video cu impact emotional – O femeie şi-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul unui bărbat deghizat în Moş Nicolae

SST Grup Transilvania

Poliţia şi Protecţia Copilului din Bistriţa-Năsăud au declanşat, vineri, anchete, după ce în mediul online au apărut imagini cu o femeie care şi-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul lui Moş Nicolae. Un bărbat deghizat în Moş Nicolae l-a pus pe copil să stea în genunchi şi l-a atins cu un băţ care simboliza nuiaua.

Femeia de 31 de ani din Bistriţa-Bârgăului acuzată că şi-a traumatizat băieţelul de 5 ani cu ajutorul lui Moş Nicolae este cercetată penal de poliţiştii bistriţeni.

Femeia şi bărbatul deghizat în Moş Nicolae, în realitate unchiul micuţului, sunt acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului, după ce ”Moş Nicolae” a făcut o vizită copilului, dar înainte de a-i da cadouri l-a pus să stea în genunchi, să promită că nu mai scrie cu creioanele pe pereţii şi chiar l-a atins cu nuiaua.

“Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat vineri, după ce în presă au apărut o serie de imagini din care rezulta că un copil de cinci ani a fost terorizat de Moş Nicolae, pentru a fi cuminte. S-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, fiind identificate persoane personajele care apar în filmare. Este vorba despre un copil de cinci ani, mama acestuia de 31 de ani din Bistiţa-Bârgăului şi de un bărbat de 40 de ani din localitate, care a fost îmbrăcat în Moş. Am sesizat şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC) pentru a-i acorda asistenţă psihologică minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Sursa: mediafax.ro.

Vezi si...

Legea ANI nu ar fi trecut fără voturile UDMR sau fără cel dat de Gheorghe Baciu (PMP); PSD-ALDE, doar 68 de voturi!

Senatul a adoptat, luni, propunerea legislativă care modifică legea ANI şi care prevede că interdicţiile …

Lasa un raspuns

CONECTEAZA-TE CU