Home / Stiri / Lifestyle / Tony Moldovan – Unicul Craciun

Tony Moldovan – Unicul Craciun

SST Grup Transilvania

Povestea „Unicului Crăciun” sau povestea Târgu-Mureșului într-un peisaj de basm de Tony Moldovan!

Este timpul bucuriei, al zâmbetelor luminoase, al beculețelor colorate din brazii împodobiți feeric, al florilor de gheață de pe geamuri, care sclipesc în mii și mii de culori, al horei fulgilor de nea, al clipelor de veselie împărțite, în jurul bradului, cu toți cei dragi, al emoțiilor copleșitoare. Dar, mai ales, e timpul colindelor. Colinde se aud pretutindeni, în case, în curți, la porți, la fiecare colț de stradă. De ce să plecăm să căutam mai departe decât frumosul nostru oraș Târgu-Mureș, dacă și el la rândul lui are valori atât în muzică, cât și în sport, educatie, etc.!

Îl aducem în „lumina reflectoarelor” pe „unicul” Tony Moldovan, ca și titlul colindei sale personale, „Unicul Crăciun”, care a preferat ca toată viața să rămână un anonim, prin firea lui modestă și naturală, cu toate că i-au fost propuse colaborări atât de cele mai faimoase case de discuri din țară, cât și internaționale, de trupe și cântăreți faimoși cum ar fi Andra, Ștefan Bănică, Loredana, compozitori ca Andrei Tudor, Duța, Valahia… trupe ca Voltaj si mulți alții, cât și ocazia să participe la festivaluri de renume cum era Mamaia, unde între trupe și soliști consacrați pe acea vreme, el fiind debutant, a câștigat un loc fruntaș!

A avut multe ocazii și contracte în afara țării unde a avut onoarea să cânte cu trupe de mare renume din care a specificat, că cea mai importantă colaborare mai ales sufletească, a fost trupa Cool and the Gang!! A cântat în fața multor artiști, actori cum sunt: M. Douglas, A. Banderas, M. Griffith, Ralph Möller, Julian Lennon, fiul marelui artist John Lennon, care l-a numit Elvis, Dieter Bohlen, membru trupei Modern Talking, care chiar i-a propus un contract, pe care umilul nostru târgumureșean a avut puterea să-l refuze, pe lângă multe altele, doar din simplu fapt că principiul lui ca trecător în viață este să rămână cu picioarele pe pământ, având ca percepție despre viață, „Că tot ce avem este datorită lui Dumnezeu”!

Îți mulțumim pentru acest frumos cadou muzical oferit târgumureșenilor și mureșenilor și îți dorim multă sănătate și mult succes în continuare!

 

Vezi si...

Slabeste acum, intreaba-ma cum!

 Shake-ul Formula 1 (550g): Alege 2 shake-uri din cele 6 arome delicioase, cum ar fi vanilie, …

Lasă un răspuns