Home / Stiri / Lifestyle / Slabeste acum, intreaba-ma cum!

Slabeste acum, intreaba-ma cum!

SST Grup Transilvania
 Shake-ul Formula 1 (550g): Alege 2 shake-uri din cele 6 arome delicioase, cum ar fi vanilie, frisca si biscuiti, ciocolata sau cappuccino. Combina-l cu lapte degresat sau de soia si vei obtine un perfect inlocuitor de masa cu 19 grame de proteine ce iti vor asigura satietatea timp de 4 pana la 6 ore. In plus iti vei asigura tot necesarul de vitamine, minerale si fibre. Vei avea o energie de invidiat.
Complex de Multivitamine Formula 2: Toti doctorii dieticieni va vor spune ca vitaminele sunt importante. Acest amestec de vitamine cu minerale si plante,  va contribui la asigurarea nevoilor tale nutritionale si te va umple de vitalitatea de care ai nevoie.
Tablete cu Fibre si Plante: Ajuta digestia si regleaza tranzitul esential, proces esential pentru oricine vrea sa piarda in greutate. Inlatura oboseala, creste imunitatea organismului si elimina toxinele.
     Acest program este conceput pentru o luna intreaga.

Pretul programului: 396 lei. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi tot suportul necesar herbalifemures@gmail.com sau 0745607399.

Vezi si...

Fii moș pentru o zi!

După acțiunea din toamnă care s-a dovedit a fi un mare succes, Găzdac Sergiu și …

Lasă un răspuns