Home / Stiri / Proteste de stradă anunțate și în Târgu-Mureș

Proteste de stradă anunțate și în Târgu-Mureș

SST Grup Transilvania

Mobilizarea are loc pe rețelele de socializare. În urma unui sondaj realizat pe grupul „Ești din Târgu Mureș dacă…” și a evenimentului creat (https://www.facebook.com/events/144562902959331/), câteva sute de oameni au confirmat de ieri până azi că vor participa la proteste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proteste sunt anunțate pentru ziua de duminică, 5.11.2017, de la orele 18:00, în fața Prefecturii din Tîrgu-Mureș. Protestatarii revin în stradă nemulțumiți de 2 lucruri:

1. Proiectul de modificare al Legilor Justiţiei a ajuns deja în Parlament şi urmează să fie supus dezbaterii şi votului în plen.
Inspecţia Judiciară va deveni o unealtă politică în mâna ministrului Justiţiei.
Numirea procurorilor-şef de către ministru, fără control din partea preşedintelui înseamnă că DNA se va întoarce la PNA, iar Parchetul devine subordonat intereselor politice.

2. Luni, 30.10.2017, Senatorii jurişti au dat luni un raport negativ unui proiect de lege care-i împiedică pe cei condamnaţi penal să ocupe funcţia de preşedinte al ţării.

Urmează votul în Senat. Asta înseamnă că un borfaş, condamnat penal, poate decide soarta românilor şi îi va reprezenta pe aceştia.

Așa că, târgumureșenii sunt așteptați duminica de la 18:00 în fața prefecturii pentru a-și manifesta nemulțumirile.

Vezi si...

65 de jurnalişti au fost ucişi în lume în 2017!

Şaizeci şi cinci de jurnalişti au fost ucişi în lume în 2017, dintre care cincizeci …

Lasă un răspuns