Home / Uncategorized / Primul concert a lui Cristian Pomohaci dupa izbucnirea scandalului sexual

Primul concert a lui Cristian Pomohaci dupa izbucnirea scandalului sexual

SST Grup Transilvania

Câteva sute de spectatori din Gura Râului, judeţul Sibiu, au aşteptat în ploaie începerea concertului lui Cristian Pomohaci, preotul din judeţul Mureş care este acuzat de corupere sexuală a unui minor. Este prima apariţie publică a preotului, după izbucnirea scandalului.

Concertul de muzică populară a lui Cristian Pomohaci a avut loc în cadrul Festivalului Bujorul de munte, organizat la sfârşitul săptămânii trecute la marginea localităţii Gura Râului, din judeţul Sibiu. Ploaia s-a oprit cu câteva minute înainte de începerea concertului, fapt care a determinat prezentatoarea Festivalului – directoarea ansamblului Junii Sibiului – să invoce legătura dintre Divinitate şi preotul Pomohaci.

”Chiar şi noi ne-am speriat când am văzut ce ploaie a început. Iată că Dumnezeu ţine cu noi şi prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubeşte. Iată că s-a oprit ploaia. Să-l aplaudăm încă o dată pe părintele Pomohaci şi să-i spunem că noi, sibienii, îl iubim, îl preţuim şi întotdeauna pentru noi, pentru sibieni, rămâneţi artistul Cristian Pomohaci, iubit de public şi iubit de noi”, a vorbit Silvia Macrea, directoarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu.

Însoţit pe scenă de dansatorii din cadrul Ceata Junilor, din Sibiu, Cristian Pomohaci a mulţumit pentru primire, declarând că, pentru el, Sibiul este a doua casă. Preotul-cântăreţ a mulţumit şi pentru prezentarea făcută lui de Silvia Macrea. „Vă mulţumim din toată inima şi vă iubim şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze încă o dată. Îi suntem datori că a oprit ploaia şi îi mulţumim că suntem că suntem alături de voi. Vă iubim, Doamne-ajută”, a rostit preotul.

Cristian Pomohaci este cercetat de autorităţile mureşene pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce în spaţiul public a început să circule o înregistrare audio din care reiese că preotul ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale.

În urma difuzării înregistrării audio, autorităţile bisericeşti i-au interzis lui Pomohaci să mai slujească şi i-au oferit un termen de 30 de zile în care să îşi demonstreze nevinovăţia.

Sursa: Adevarul.ro.

 

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasă un răspuns