Home / Uncategorized / Primarul din satul Moșuni despre preotul Pomohaci: „Pot să spun că e un om bolnav, acum cât de grav… nu știu!”

Primarul din satul Moșuni despre preotul Pomohaci: „Pot să spun că e un om bolnav, acum cât de grav… nu știu!”

SST Grup Transilvania

E drept, preotul Cristian Pomohaci a atras foarte mulți oameni, dar străini. Localnicii au știut despre lucrurile care au ieșit la iveală acum. Eu, în calitate de om, ca tată, nu pot să accept un asemenea comportament, pot spune că e un om bolnav, nu știu cât de grav. Știam, atât eu, cât și sătenii, despre aceste zvonuri de ani întregi. Oricum, făcea lucruri pe care eu nu le pot accepta, nu cred că avea puteri supranaturale. Se folosea de oameni bolnavi și săraci, vulnerabili. Personal, sper ca autoritățile să regleze toate aceste derapaje, iar societatea să revină la un firesc, a explicat primarul Tóth Sándor.

Moșuni, un cătun din comuna Miercurea Nirajului, din Mureș, a ajuns pe buzele tuturor în aceste zile, după ce preotul Cristian Pomohaci, a fost acuzat, pe baza unei înregistrări audio, că ar fi corupt un minor.

Edilul localității mureșene crede că ceea ce s-a întâmplat în Moșuni e „o rușine pentru oricine, fie catolic, ortodox sau reformat”. Recunoaște că nu a fost mirat de izbucnirea acestui scandal, pentru că existau presupuneri de mai mult timp, despre care oamenii vorbeau pe la colțuri și pe la porți.

De asemenea, edilul a remarcat că foarte mulți oameni, femei și bărbați, s-au mutat din familiile lor la Moșuni, sub tutela lui Pomohaci. Speră doar ca adevărul să iasă la iveală, iar satul să își recapete tihna de altădată.

Sursa: a1.ro.

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasă un răspuns