Home / Stiri / Preotul Cristian Pomohaci a presat un MINOR să accepte să aibă cu el relații homosexuale: „Facem sex, te plătesc pentru sex! Arată-mi ! Îi spălat ?”

Preotul Cristian Pomohaci a presat un MINOR să accepte să aibă cu el relații homosexuale: „Facem sex, te plătesc pentru sex! Arată-mi ! Îi spălat ?”

SST Grup Transilvania

Iată și reacția lui IPS Irineu Bistriteanul:

” Eu sunt tare supărat pe acest preot care îmi produce suferință de mai multe de patru ani. El are foarte multe abateri și, deși a promis că se indreaptă, nu s-a ținut de cuvânt. Până să citesc articolul dumneavoastră care m-a întristat foarte mult, vă spun că era dosarul pregătit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu ne-am grăbit pentru că am crezut că se îndreaptă.

Ce a făcut el, mă refer auzind înregistrarea, este un mare păcat, foarte mare păcat. Un preot care face așa ceva se face vinovat de cădere din har si nu mai este vrednic de haina preotească și să slujească la masa Sfântului Altar sau să invoce Duhul Sfant.
Indubitabil, Cristian Pomohaci trebuie să fie oprit de la săvârșirea celor sfinte conform canoanelor Bisericii Ortodoxe a Răsăritului”, a declarat IPS Irineu Bistriteanul, Arhiepiscopul Albei-Iulia.
Sursa: ziaruldecluj.ro
 

Vezi si...

65 de jurnalişti au fost ucişi în lume în 2017!

Şaizeci şi cinci de jurnalişti au fost ucişi în lume în 2017, dintre care cincizeci …

Lasă un răspuns