Home / Uncategorized / Preotul Cristian Pomohaci ar fi primit interdicţie să mai slujească. Artistul şi-a anulat şi concertele

Preotul Cristian Pomohaci ar fi primit interdicţie să mai slujească. Artistul şi-a anulat şi concertele

SST Grup Transilvania

După apariţia în presă a unei înregistrări audio cu preotul Cristian Pomohaci care îi face avansuri sexuale unui minor, mai marii Bisericii Ortodoxe Române au decis să îl oprească să mai slujească la altar, scrie Ziar de Cluj, portalul care a dat publicităţii înregistrarea.

Surse din Patriarhia Romană ne-au confirmat că preotul Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire și a fost convocat luni la Episcopia Albei de către IPS Irineu Bistrițeanul. Nu se îndoiește nimeni de veridicitatea inregistrării, dar numai autoritătile bisericești din Alba sunt în măsură să ia o decizie, scrie portalul.

Jurnaliştii au mai aflat că preotul Cristian Pomohaci avea numeroase invitații ca artist popular, în acest weekend și săptămana viitoare, pe care le-ar fi anulat în totalitate. De altfel el apare pe program şi la Târgul Mare al Bistriţei din august, însă nu se ştie deocamdată dacă va mai cânta sau nu.

Anul trecut, preotul Cristian Pomohaci primea chiar de la Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, o diplomă de aleasă cinstire, „pentru rodnica sa activitate pusă în slujba Bisericii şi a societăţii”.

Sursa: Ziarul de Cluj.

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasă un răspuns