Home / Stiri / Lifestyle / CENTRUL MANDARA LA 10 ANI DE EXISTENȚĂ

CENTRUL MANDARA LA 10 ANI DE EXISTENȚĂ

SST Grup Transilvania

Într-o lume tot mai rapidă, bazată pe imagine, marea provocare este dedicarea de timp și atenției propriei persoane. Ce anume consideri că poate spori frumusețea?… Cu siguranță nu perfecțiunea, ci bucuria de a fi în armonie, plăcerea de a te simți bine cu tine însuți. A avea grijă de ten și corp înseamnă mai mult decât reducerea ridurilor, recâștigarea tinereții, remodelarea siluetei, înseamnă conturarea unei dorințe profunde de stare de bine, o mângâiere pentru minte și corp. Astfel un tratament de remodelare corporală și un masaj devine o emoție care poate spori frumusețea, care poate oferi momente de regăsire. Serviciile de estetică se schimbă, cosmetica corporală și aparatura evoluează, spațiile devin o oază a stării de bine. O astfel de oază se gasește la Centrul de Remodelare și Relaxare Corporală MANDARA din Tg Mureș.

Masajul, spunea Hipocrate, poate întări o articulație slăbită sau poate mobiliza o articulație înțepenită. Alte popoare vechi ale orientului (asirieni, babilonieni) au folosit tehnica masajului ca tratament al războinicilor răniți în luptă (masajul de recuperare). Masajul este un termen general pentru acțiunea de presare, frecare și manipulare a pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Terapeuții în masaj folosesc, de obicei, mâinile și degetele pentru masaj, dar pot utiliza și antebrațele, coatele și chiar picioarele. Tehnicile de masaj variază de la tehnici ușoare, la cele care presupun presiuni profunde. Masajul oferă abordarea non-invazivă și umanistă bazată pe capacitatea naturală a organismului de a vindeca. Poporul nostru a cunoscut și a practicat tehnica masajului din trecutul său cel mai îndepărtat, în scopul întăririi sănătății, al creșterii rezistenței organismului, pentru combaterea oboselii, în diferite afecțiuni, accidente sau deficiențe fizice, ne spune Siklodi Jozsef care împreună cu soția Ana-Maria conduc Centrul de Remodelare și Relaxare Corporală MANDARA.

Siklodi Jozsef cu o experiență de peste 17 ani în domeniu, din care 6 ani pe vase de croazieră de lux, fiind certificat la cel mai înalt nivel de către Academia Steiner din Londra, totodată cei doi sunt absolvenți a Facultații de Balneofiziokinetoterapie din cadrul UMF Târgu Mureș, respectiv Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UBB Cluj Napoca.

 

În cadrul Centrului Mandara veți găsi servicii de calitate pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră, aparatură de ultimă generație.

Centrul Mandara vă oferă următoarele servicii:
Masaj:
– Masaj de relaxare
– Masaj terapeutic
– Masaj sportiv
– Masaj terapeutic prenatal (femei gravide) și postnatal
– Masaj cu pietre vulcanice calde
– Terapia Trigger Point

 

 

 

 

 

Tratamente de remodelare corporală:

– Electrostimulare
– Vacuum
– Împachetări cu parafango, cafea
– Radiofrecvență
– Cavitație (ultrasunete)
– liposucție virtuală.

 

 

 

 

 

 

 

Voioșia și mulțumirea sufletească sunt tratamente de înfrumusețare foarte bune și responsabile faimoase de păstrare aspectului tineresc. (Charles Dickens)

Centrul Mandara se află pe str. George Coșbuc nr. 6, iar pentru contact puteți trimite un e-mail la adresa siklodijozsef76@gmail.com sau să sunați la telefoanele:
0745 652 720, 0753 115 908, 0746 551 524.
www.mandaracenter.ro

La multi ani Mandara!

Vezi si...

Mandara Center

Într-o lume tot mai rapidă, bazată pe imagine, marea provocare este dedicarea de timp și …

Lasă un răspuns