Home / Stiri / Lifestyle / Cancerul nu iartă
SST Grup Transilvania

Cancerul nu iartă

„Cancer” este un cuvânt tot mai des întâlnit. Fie că îl auzim în filme, pe stradă sau la cunoscuţi, acesta este unul dintre cele mai înfricoşătoare cuvinte.

Cel mai sfâșietor lucru este că această boală nu face o selecție după un anumit criteriu, iar în multe cazuri bebeluși și copii mici nevinovați ajung să sufere de această boală. În prezent, 2.500 de copii din România sunt trataţi pentru afecţiuni oncologice. Anual, sunt diagnosticate cu cancer 550 de cazuri. Copiii care suferă de cancer necesită îngrijiri medicale în clinici oncologice specializate în pediatrie, care sunt, de obicei, departe de localităţile de domiciliu. În această situație se află și Iernuțan David Ștefan, un băiețel de numai 1 an și 6 luni care suferă de tumoră malignă suprarenală.

Din păcate, veniturile totale lunare ale familiei nu sunt nici măcar apropiate de costurile tratamentului, având în vedere că David mai are 5 frați. Baiețelul este internat în spital din iulie 2017 și este supus unui tratament cu citostatice. Acest tratament ajută la micșorarea tumorei, deoarece aceasta este lipită de un vas de sânge principal, iar în acest caz operația pentru extirparea tumorei nu se poate realiza.

Așadar, Găzdac Sergiu, pornește din nou o campanie de strângere de fonduri, de această dată pentru David. Ne dorim să încurajăm în continuare eforturile nobile ale acestuia și sperăm ca această campanie să fie un real ajutor!

Dacă doriți să donați aveți mai jos următoarele conturi:

CONT EURO: RO29BTRLEURCRT0276834101

CONT LEI: RO79BTRLRONCRT0276834101

Titular GĂZDAC GLIGORE.

Vezi si...

Fii moș pentru o zi!

După acțiunea din toamnă care s-a dovedit a fi un mare succes, Găzdac Sergiu și …

Lasă un răspuns