Home / Uncategorized / ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ

SST Grup Transilvania

Aproape 350 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii mureșeni pe parcursul unei acțiuni de trei zile, care a urmărit prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și depășirilor interzise.

În perioada 23 — 25 iunie a.c., polițiștii rutieri au acționat și la nivelul județului Mureș, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a normelor privind depășirea.

Astfel, polițiștii au aplicat 346 de sancțiuni contravenționale, 342 dintre acestea fiind prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice, iar 4 sunt prevăzute de alte acte normative.

De asemenea, au fost reținute 46 de permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au folosit 8 aparate radar, 206 dintre sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În 8 cazuri, permisele de conducere au fost reținute pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Pentru nerespectarea normelor legale privind efectuarea depășiri, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale.

Sursa: Agerpres.

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasa un raspuns

CONECTEAZA-TE CU