Home / Uncategorized / Elogiu frumosului Târgu Mureș

Elogiu frumosului Târgu Mureș

SST Grup Transilvania

Zi de zi suntem prinși în rutina zilnică. Acasă-serviciu-acasă cu mici diferențe nesemnificative în fiecare zi. Acest lucru ne oprește să observăm evoluția lucrurilor din jurul nostru, evoluția orașului, a societății în care trăim. Mai jos puteți citi un text scris de un târgumureșean care s-a întors acasă după o perioadă petrecută în alte locuri.

Elogiu frumosului Târgu Mureș… Nu am mai fost acasa de cinci ani. M-am tot întrebat în săptămâna înainte de a ajunge, cum voi găsi orașul în care m-am născut, am crescut, orașul care a contribuit la formarea mea ca persoană, frumosul nostru Târgu Mureș…

Știam din discuțiile zilnice cu părinții mei ce se îmbunătățește, construiește, ce se schimbă sau ce a rămas la fel. Citeam noutăti și vedeam poze pe „Esti din Targu Mures daca…” dar… Nimic nu m-a pregatit să rămân atât de impresionată odată ajunsă aici.

Curățenia străzilor, frumoasele noi culori ale blocurilor unde am crescut, proiectele de zugrăvire ale celor care urmează, noile construcții înconjurate de flori si vegetație, lipsa câinilor vagabonzi, frumosul Platou Cornești cu atâtea locuri de joacă pentru copii, grădina zoologică unde animalele sunt bine hrănite, blănița lor stralucitoare, cuștile lor îngrijite, Weekend-ul cu atâtea posibilități de bazine de înot, locuri și localuri cu oameni de toate vârstele și toate etniile, magazine aprovizionate cu de toate pentru toate gusturile, servicii clienți excelente…

Cele de mai sus doar ca să enumăr câteva din multele calități întâlnite în situațiile de zi cu zi. Ce a rămas neschimbat e sentimentul de acasă. În doar câteva cuvinte, bravo Târgu Mureș pentru că ai rămas același oraș frumos cu aceiași oameni minunați! Până la următoarea revedere, multă sănătate și Doamne ajută!

Ne bucurăm când cineva ne atrage atenția asupra lucrurilor bune care se întâmplă în jurul nostru și sperăm că această evoluție nu va avea un sfârșit.

Sursa: Virginia Yosipovich.

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasă un răspuns