Home / Uncategorized / Centrul national olimpic la Targu Mures

Centrul national olimpic la Targu Mures

SST Grup Transilvania

Președintele Federației Române de Lupte, domnul Răzvan Parcalbu, s-a întâlnit la Târgu Mureș în cadrul unei vizite de lucru, cu Vicepreședintele FRL Dl. Alexandru Ballai și Președintele Colegiului Național de Arbitri, membru in biroul federal Dl. Ferenc Gyarmati, pentru a vizita bazele sportive din oraș în vederea înființării Centrului Național Olimpic pentru juniori. Răzvan Parcalabu a declarat: „Mulțumesc domnilor pentru sprijin și sunt ferm convins că implicarea dumnealor va aduce în viitor suflul nou de care avem nevoie pentru formarea unei echipe naționale competitive.”

Alexandru Ballai a declarat că este onorat că oraşul nostru va găzdui în următorii ani lotul olimpic de juniori. ” Sperăm să creștem cât mai mulţi campioni care să reprezinte România la cel mai înalt nivel internațional , să aducă medalii țării noastre”, a mai declarat vicepreşedintele FRL pentru punctul.ro.

Ballai Alexandru se află în plină perioadă de pregătire pentru Campionatele Mondiale din Bulgaria și îi dorim mult succes!

Vezi si...

Metoda loverboy. Atenție la falsele iubiri

Traficanţii de persoane sunt buni cunoscători ai psihologiei umane, ştiu ce “butoane” trebuie apăsate ca …

Lasă un răspuns