Home / Stiri / Locale / Nu suntem cei mai tari, suntem cei mai activi!

Nu suntem cei mai tari, suntem cei mai activi!

SST Grup Transilvania

În anul 2014 au devenit virale celebrele filmulețe „Esti roman daca…”, „Esti sarac daca…” sau „Esti sofer roman daca…” create de câțiva comedianți români. În urma acestui fenomen a fost creat grupul „Esti din Targu Mures daca…” în care cetățenii din Târgu Mureș postau, mai in glumă, mai in serios, lucruri caracteristice orașului nostru. Puțini însă au fost cei care s-au gândit că în urma acestor mici poante se va naște grupul online al comunității mureșene. Esti din Targu Mures daca… este grupul care trebuie să te facă mândru că ești mureșean, dar și grupul care să te determine să faci orașul mai bun și mai frumos!

La începutul anului 2016 „Esti din Targu Mures daca…” avea aproximativ 25.000 de membri. Un an mai târziu insă, ne apropiem cu pași repezi spre membrul cu numărul 60.000!

 

 

 

 

În perioada 29 Mai – 27 Iulie în care s-a efectuat monitorizarea grupului, mureșenii au văzut nu mai puțin de 5.400 de postări la care au fost activi 54.200 dintre aceștia! Toate aceste postări sunt ale târgumureșenilor pentru târgumureșeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Esti din Targu Mures daca…” va rămâne în continuare un grup unit, o platformă întotdeauna prezentă pentru toți membrii săi! MULȚUMIM tuturor pentru participare și pentru devotamentul arătat!

Vezi si...

Suspectul de pedofilie din Capitală e polițist!

Suspectul de pedofilie audiat la Poliţia Capitalei în cazul celor doi minori este agent de poliţie …

Lasă un răspuns